Metro Toptancı Marketiniz veya kısa bilinen adıyla Metro Market, Metro Group bünyesinde yer almakta olan ve Almanya’da kurulmuş bir marketler zinciridir. Metro Market kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümeyi başarmış ve günümüzde dünyanın en büyük marketler zincirlerinden birisi haline gelmiştir. Metro Market büyüme hedeflerini gerçekleştirmek için de çalışmalarına devam etmektedir. Metro Market bu kapsamda da bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Metro Market tarafından yayınlanan iş ilanları, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu detayları yazımız devamında yer almaktadır.
Metro Market İş İlanları 2023
Metro Cash & Carry Türkiye; Adana, Mersin, Gaziantep, Kayseri, Konya, Malatya, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Samsun, Ordu, Eskişehir, Muğla, Denizli, Kocaeli, Bursa, İstanbul, Aydın, İzmir ve Balıkesir gibi illerimizde şubelere sahiptir. Metro hem bu mevcut şubelerine hem de yeni açacak olduğu şubelere çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.
Metro Market tarafından yayınlanan ve yayınlanması muhtemel iş ilanları içinde; balık bölümü reyon elemanı, market elemanı, reyon elemanı, veteriner hekim, et bölümü reyon elemanı, kasiyer, engelli personel, şarküteri reyon elemanı, kategori satış yöneticisi, özel güvenlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer almaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu olan deneyimli deneyimsiz, bay bayan adayların iş başvurusu yapabilecekleri part time ve full time kadrolar yer almaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?
Metro Gross Market İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?
Metro Market bünyesinde çalışma imkanı elde etmek isteyen vatandaşlar, yazımız sonunda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını gerçekleştirebilirler. Sayfaya girmenizin ardından sayfa sonunda yer alan “Kariyer Fırsatlarına Göz Atın” bağlantısına tıklamanız gerekmektedir. Yapacak olduğunuz iş başvurusu akabinde kurumun insan kaynakları departmanı tarafından detaylı olarak incelenecek ve başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu aşamayı da geçen bireyler Metro Market bünyesinde çalışma olanağı elde edeceklerdir. Bu yazımızda Metro Market iş ilanları ile işe alım süreci hakkında detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.
Metro Market İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN
DİĞER METRO MARKET HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!
Devlette.com, metro market konusunda tüm yeni haberleri ve duyuruları çok yakından anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk olarak bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com'un yayınladığı haberleri takip etmeniz ve hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com'dan yapılan metro market duyurularını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.
E-posta adresinizi yazın :
Part time kasiyerlik iş arıyorum.10yillik kasiyerlik deneyimim var.tecrubeliyim.ikea , Gratis, Media Markt, Real hipermarket, CarrefourSA çalıştım.
Ankara etlik metro gros markette kasiyer olarak çalışmak istiyorum nasıl başvurabilirim
Merhaba antalya oturuyorum e sinifi ehliyetim var 10 yildir arac kullaniyorum ve metro ile calismak istiyorum 05529472759
ŞÖFÖR B EHLİYETİ SRC 3
Merhaba bursa metro markette kasiyer olarak calismak istiyorum 7yil migros deneyimim var 5530919207
Merhaba sincan ankarada oturuyorum metro grossda kasiyer olarak çalışmak istiyorum kasiyer deneyimim var benim ise çok ihtiyacım var
Merhaba Adana metro markette sizinle ćalişmak istiyorum.Evli ve ćocugum var magaza kasiyer tecrübeli satış elemanıyım uygun görürseniz sizinle çalışmak istiyorum teşekkürler saygılar.
Numaram 543 551 7912
İş başvurusu yapmak istiyorum form doldurma lingine giriyorum sürekli başka yerlere yönlendiriyor dolduramadım manav ım 10 yıllık bir tecrübem var firmanızda çalışmak istiyorum İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum
İş başvurusunu gerçekleştiremedim .Et ve et ürünleri işletmeciliği ustalık belgem mevcut 19 yıldır yapmaktayım metro market zincirinde Malatya metro markette iş imkanı sağlanmasını istiyorum ilginize 05432438785
Merhaba metro market reyon görevlisi çalışmak istiyorum altı sene Boyner de çalıştım tekstil bölümünde deneyimli yim ksayerlik de yaptım
Merhaba.. Adım İlkin.. Kasiyer olarak Meşhur Peynirci ve Soykan a. Ş. Çalıştım. Tecrübem mevcut.. Sizin gibi bir firmada çalışmak istiyorum..
Merhaba Aydın Kuşadası’nda oturuyorum Kuşadası Metro marketinize reyon görevlisi alımı için başvurdum , Bir işe ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkür ederim 05468042166
Merhaba Ben Açelya.METRO mağazası üst yoneticilerine seslenmek sesimi duyurmak istiyorum.Kayseri de ikamet etmekteyim.29 yaşında evli bi çocuk annesiyim.Gıda sektöründe 4 senelik tecrübem var.kasa ve büro hattı orta reyon ve depo düzeni meyve sebze ve taze reyonlarinda tecrübelerim mevcut.Uzun zamandır size çeşitli yollardan ulaşmaya çalışıyorum.Eşim ve ben şuan işimiz yok ve çok fazla işe ihtiyacımız var. Bütün bilgilerimi sizin şirketiniz için göstermeye ve çabalamaya hazırım.Bünyenizde bana küçücük bir kapı açmanızı en içten istiyorum.Bünyeniz kapsamında kendim için daha fazla öğrenmek sizin için sonuna kadar çalışmak istiyorum.Saygılarımla 0552 441 00 89
Merhaba iki yıldır market sektöründeyim kariyerim eleman alımı var mıdır acaba 0535 388 81 30
Merhaba ben fatih topçuoğlu Ankara çankaya 1983 doğumluyum.17 yıldır kasap lık mesleği ile uğraşıyorum.Kalfalık ustalık ve Usta öğretici et ve et ürünleri yiyecek hizmetleri adı altında belgelerim vardır Metro bünyesinde çalışmak istiyorum.Saygılarımla..0554 997 68 88.
22.09.1983 Ankara doğumluyum.Çankaya kırkkonaklar da ikamet etmekteyim.18 yıldır kasaplık yapıyorum. Metro gibi ulusal mağaza zincirinde görev yapmak istiyorum.Kalfalık ‘ ustalık ‘ve usta öğretici et ve er ürünlerinde belgelerim bulunmaktadır. Saygılarımla.
Özel güvenlik görevlisiyim silahlı 02.06.2023 tarihine kadar geçerlidir daha önce özel bir şirkette on seneye yakın zırhlı araçta (bankada) görev yaptı 0542 674 34 93
Mrb deniz ben bayanım metro markette çalışmak istiyorum orta reyon şarküteri unlu mamüller pozisyonlarında çalıştım 2 yıllık tecrübem var acil işe ihtiyacım var olumlu dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler .. 05412439723
Mrb deniz ben bayanım metro markette çalışmak istiyorum daha önce farklı yerlerde çalıştım orta reyon şarküteri ünlü mamüller pozisyonlarında çalıştım 2 yıllık tecrübem var benim numaram bana ulaşabilirsiniz Ankara mamakta oturuyorum benim numaram bana ulaşabilirsiniz teşekkürler .. 05412439723
Ankara mamak Ege mahallesinde oturuyorum meyve sebze manav üzerine 20 yıllık tecrübem var şu an işsizim iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Kayseri Melikgazi Anbar mah.de oturuyorum ve en acil şekilde iş istiyorum ücretimide asgarinin biraz üstünde olmasını sizden temenni ediyorum bu kadar.